Apetitul sexual la femei sau cum să vă bucurați de sex

Apetitul sexual la femei, cunoscut și sub numele de libido feminin, a fost și este o enigmă pentru mulți bărbați. Pentru că se tot aude că femeilor nu le place sexul sau că niciodată nu vor să o facă. Și am stat și eu să mă întreb cum vine asta. Știu că mie îmi place sexul și că e fain. Oare la femei să fie așa nasol?

Și aici a intervenit Ela să mă lumineze. Nu e nasol și le place și lor. Problema apare atunci când nu au poftă de sex sau preludiul nu le excită până în punctul în care să își dorească să o facă. Deci, noi bărbații facem ceva greșit. Și se poate îndrepta, dacă știi ce așteptări de la sex are ea.

Eu am povestit destul de mult cu Ela și știu tot ce o excită și ce nu. De asta ne e așa ușor să ne bucurăm de sex. Dar se întâmplă ca orice ai face, apetitul sexual al partenerei să fie tot scăzut. Hai să vedem și de ce.

De ce scade apetitul sexual la femei?

Este absolut normal ca dorința de sex să fluctueze. Și eu am momente în care nu simt nevoia să mi-o trag. La fel și Ela. Îngrijorător este atunci când trece mult timp de când ați făcut-o ultima data, iar ea nu dă semne că ar mai vrea.

Motive pentru care scade apetitul sexual la femei

Pe deasupra mai presară și ceva stări de nervi, apatie sau stres. Atunci deja intervin alți factori. Iată care sunt cele mai des întâlnite motive pentru care scade apetitul sexual la femei:

  1. Medicamentele și anticoncepționalele. Indiferent de tipul lor, medicamentele pot avea reacții adverse urâțele. Dar anticoncepționalele le fac praf pe femei. Sunt practic niște bombe hormonale care le dereglează complet. Unele femei nu doar că pierd apetitul sexual de la pastilele contraceptive, dar pot ajunge să aibă probleme de sănătate.
  2. Stresul de zi cu zi. Dacă ar știi oamenii câte probleme apar doar din cauza stresului, și-ar lua concediu mai des. Ela se stresa mult când băiatul nostru era mic. Nu mai e nevoie să spun că viața noastră sexuală era aproape 0.
  3. Sarcina. Depinde de fiecare femeie în parte, însă scăderea libidoului în timpul sarcinii este normală. Unele femei sunt foarte dornice de sex, altora le este rău des. Ela a avut o sarcină ușoară per total, dar viața sexuală s-a rezumat doar la perioada celui de-al doilea trimestru.
  4. Probleme psihologice sau fiziologice. Atunci când sănătatea fizică și cea psihică au de suferit, cu siguranță și sexul e pus pe pauză. De exemplu, o prietenă de-a Elei suferă de vaginism, iar pentru ea, partidele de sex sunt dureroase de cele mai multe ori.
  5. Anxietatea sexuală. Dacă femeile nu se simt bine în pielea lor sau au o imagine distorsionată despre cum arată, atunci s-ar putea ca apetitul să fie scăzut.
  6. Rutina și obișnuința în cuplu. Când apar astea două, parcă nimic nu mai e așa interesant. E confortabil, însă oamenii sunt făcuți să iubească lucrurile palpitante. De ce să nu vă faceți viața sexuală mai spicy? 🙂

Metode de a crește apetitul sexual al femeilor

Cu siguranță apetitul crește atunci când sursa problemei este identificată și rezolvată. Femeile au nevoie de mai mult de la sex. Au nevoie de apropiere, de tandrețe. Deci dacă vrei să vă puneți viața sexuală la punct, ocupă-te să o surprinzi cu ceva frumos.

Metode de crestere a apetitului sexual la femei.

Poate o seară de film și un vin, să îi povestești ce înseamnă ea pentru tine. Să o faci să te vrea și mai mult. Și când ajungeți și la sex, o mai surprinzi și cu o erecție tare sau o partidă mai lungă. Cum? Păi cu cele mai bune pastile de potență.

Vezi că ajută și lucruri ieșite din comun. Uite, de exemplu, poți încerca tehnici de masturbare pentru femei sau tot felul de fantezii sexuale sau jocuri erotice.

Eu pe asta mă mai bazez când vreau să am seri de neuitat cu Ela.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *