Am o relație dar îmi place de alt bărbat. Ce să fac

Relațiile ar trebui să fie simple. Îți place de el și lui de tine. Sunteți împreună și dacă totul merge bine vă puteți gândi și la un viitor.

Dar, de cele mai multe ori teoria chiar nu are nicio legătură cu realitatea. Când investești sentimente și când te atașezi de el, e foarte complicat să mai gândești limpede sau să iei deciziile potrivite.

Iar căile inimii nu-ți fac nici ele viața mai ușoară. Uite așa, stăteam acum câteva zile de poveste cu o prietenă bună. Și-mi spunea că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, ea fiind deja implicată într-o relație destul de serioasă. Mi-a cerut sfatul, suspinând când după noua dragoste, când după partenerul pe care nu voia să îl facă să sufere.

O să-ți spun și ție ce i-am spus și ei: draga mea, calea inimii nu se înțelege, ci se urmează.

Stai puțin că îți și explic ce am vrut să zic mai exact pentru că s-ar putea să înțelegi greșit.

Ai o relație dar îți place de altcineva. Ce te-a adus în situația asta

În primul rând ar trebui să te întrebi cum ai ajuns să ai așa o dilemă. Să nu știi ce să faci și pe cine să alegi.

Dacă relația ta ar fi mers perfect, oare te-ai mai gândi la un altul? Da, se poate întâmpla să te îndrăgostești nebunește de un necunoscut pe care îl vezi pentru prima dată. Dar, dacă relația actuală e una bazată, la rândul ei, pe dragoste reciprocă, o să-ți treacă repede fiorul care te-a cuprins.

De obicei, sentimentele spontane se evaporă repede. Poate treci prin clipe mai grele, ai o perioadă stresantă sau simți pur și simplu cum timpul ți se scurge printre degete. O dragoste înflăcărată te va face să te simți frumoasă, apreciată și plină de feminitate. Asta și pentru că o relație de lungă durată este una de uzură. Oricât de implicați ați fi, la un moment dat simți că parcă te-ai pierdut și ești ușor debusolată.

Așa că, da, se poate întâmpla să îți pice fix la inimă. Dar dacă relația ta cu partenerul este cu adevărat profundă, vei uita repede de momentul tău de rătăcire.

Însă, dacă actualul chiar nu este ceea ce îți dorești, draga mea, mi-e teamă că începe greul pentru tine.

Ce ai de făcut când te îndrăgostești de altcineva

Dacă chiar nu îți trece și te imaginezi mereu alături de el, atunci e momentul să faci ceva.

Ignorarea sentimentelor nu vor duce către nimic bun. La un moment dat relația actuală se va prăbuși. Și s-ar putea să fie prea târziu pentru tine atunci când se va întâmpla.

Așa că, fie alegi calea ușoară și pe care nu o recomand: îl înșeli să vezi cum e. În felul acesta te supui unui test. Vezi dacă chiar erai îndrăgostită sau era doar un moment de rătăcire. O clipă de nebunie în care aveai nevoie doar să te descarci..cu un altul. Și dacă așa au stat lucrurile, te întorci la relația ta fără să riști o despărțire. Asta dacă crezi că poți trăi cu gândul că l-ai înșelat.

Iar, calea grea e cea în care vorbești cu partenerul tău. Și îi explici ce s-a întâmplat. Da, cel mai probabil o să luați o pauză. Sau, o să vă despărțiți pentru totdeauna. Însă, dragostea cu forța nu se poate. Plus că, dacă ești într-o relație serioasă, crezi că el merită să fie tratat altfel decât cu sinceritate?

Da, va fi cu siguranță dureros. Și pentru el, dar și pentru tine. Nu uita, viața merge înainte și e mai bine să urmezi calea inimii decât să încerci să o înțelegi. Pentru că îți poți ignora sentimentele de dragul lui. Doar că, dacă faci asta, cel mai probabil, mai devreme sau mai târziu tot la o despărțire o să ajungeți.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *