Alimente ideale pentru creșterea potenței pe cale naturală

Când Vali s-a confruntat prima dată cu probleme de potență, am căutat împreună soluții pentru a readuce calitatea în viața noastră sexuală. La un moment dat, Vali a menționat și terapia pentru rezolvarea problemelor psihologice legate de potență pentru că se confrunta atunci cu anxietate sexuală

Printre altele, am apelat și la alimentația corectă pentru că asta îți pune pe picioare întreaga sănătate, nu doar partea sexuală. Și uite așa am ajuns să mă documentez despre alimente care ajută la creșterea potenței pe cale naturală.

Creșterea potenței în mod natural: ce trebuie să știi

În primul rând, metodele naturale necesită răbdare, căci durează destul până să vezi rezultatele. Și vorbim aici de o perioadă de minim 3 luni, însă depinde de tipul de cură urmată. Și indiferent de ceea ce tratezi, metoda cu produse naturale pentru erecție și disfuncții erectile are acest dezavantaj al timpului. 

Partea bună în creșterea potenței în mod natural este lipsa reacțiilor adverse. Nu o să te doară capul dacă mănânci sănătos și nici nu o să suferi de insomnii. 

Cu toate astea, nu e de ajuns să ai grijă doar de alimentație, ci trebuie să găsești un echilibru în tot ceea ce faci. Adică să faci mișcare, să dormi bine, să nu te stresezi. Orice dereglare te dă peste cap și e greu să te pui pe picioare. Iar în pat se simte orice dezechilibru, mai ales cel hormonal.

Vezi ce ingrediente se găsesc în produsele pentru potență citind articolele cu păreri Tianli, păreri Natural Potent și păreri Pops.

Ce alimente să consumi pentru a crește natural potența

Mie mi se pare foarte fain că există o diversitate mare de alimente care cresc potența. Poți face atât de multe combinații fără să te saturi de un anumit gust și totuși să consumi alimente numai bune pentru erecții, de exemplu.

 1. Pepene. E atât de bun într-o zi caldă de vară și dacă ajută la potență, e și mai bun. Pepenele este o sursă foarte bună de vitamine care sporesc nivelul de energie. Așa că tu o să fii capabil de multe în pat.
 2. Țelină. Proprietățile țelinei pentru potență sunt date de secrețiile de hormoni sexuali care ajută la creșterea libidoului. 
 3. Usturoi. N-o fi el un aliment plăcut ca miros, mai ales înainte de sex, dar pe termen lung el îmbunătățește circulația. Deci, sursă pentru sporirea erecției.
 4. Miere. Fiind bogată în vitamina B, mierea crește nivelul de testosteron în corp și implicit crește libidoul
 5. Carne. E o sursă bogată de proteine care ajută la creșterea masei musculare, dar și la fluxul sanguin.
 6. Vin. Pe lângă faptul că îți dă o stare de bine care te face instant să vrei să sari în pat cu partenera, vinul te ajută și la circulația sângelui către penis. Ce să vezi, încă o sursă pentru erecție. Atenție la combinația dintre alcool și pastile pentru potență. S-ar putea să nu fie indicat să bei.
 7. Fructe de mare sau pește. Surse importantă de zinc, aceste alimente cresc libidoul și sporesc producerea de spermatozoizi. Considerate vitamine naturale pentru libido scăzut.
 8. Banane. Ele aduc un aport de energie numai bun pentru partide de sex pasionale.
 9. Ciocolată. Atunci când consumi ciocolată, creierul secretă endorfină, hormonul plăcerii. Ce ar fi să consumați împreună ciocolată și să vedeți cât de mult crește libidoul?
 10. Scorțișoară. Alimentul afrodiziac ce se găsește în multe produse pentru potență pentru că are rol de stimulent sexual.
 11. Rodie. Antioxidanții și vitaminele din sucul de rodie ajută la dilatarea vaselor de sânge implicate în susținerea erecției.

Iar dacă vrei să vezi ce alte metode naturale există pentru creșterea potenței, citește despre legume bune pentru erecții sau ceaiuri pentru potență.

Metode naturale de creștere a potenței: alimente sau suplimente?

Vali are și o dietă sănătoasă și ia și suplimente pentru potență. Îți dai seama că dacă nu eram de acord cu alternativele astea sau nu le consideram bune, nu l-aș fi sfătuit pe Vali să continue. Atât timp cât e totul natural, este în regulă. Pentru că o alimentație bună nu are părți rele deloc. 

Totuși, nu toate suplimentele care au ingrediente naturale lasă la o parte reacțiile adverse. Dar depinde de fiecare bărbat în parte. Îți recomandăm să te documentezi foarte bine despre produsele pentru potență pe care vrei să le încerci.

Poți chiar să ceri părerea unui specialist care să te ajute în stabilirea unei diete naturale pentru potență și a produselor naturale pentru tratarea disfuncțiilor erectile. Găsești păreri despre produsele pe care le-am încercat noi în articolul cu cele mai bune pastile pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *